Super Mario Run, Pokemon Go'yu Üçe Katladı!

Pokemon Go çılgınlığından sonra Nintendo'nun diğer oyunu olan Super Mario Run, tüm dünyanın etkisi altında..

Pokemon Go çıktığı günden bu yana indirilme rekoru kırmış hatta öyle ki sunucuları kilitlenmişti. Nintendo'nun başarılı bir oyunu olan Pokemon Go, efsanesinden sonra çıkması muhtemel olan Super Maria Run'a gözlerimi çevrilmişti. Ücretli olmasına rağmen şimdiden tüm dünyayı etkisi altına alan oyun daha ilk gününde Pokemon GO'ya büyük bir fark attı. İki büyük Nintendo markası olarak karşımıza çıkan iki dev mobil açılını oldukça iyi yapıyor.

Her ne kadar mobil platforma direnmiş olsa da sonunda teslim olan Nintendo, mobil piyasası üzerinde oldukça iyi bir hakimiyet kurdu diyebiliriz. Bildiğiniz üzere Pokemon Go, aylarda konuşuldu. Rekor üzerine rekor kıran oyunun yerini Super Mario Run aldı. App Annie'nin yayınlamış olduğu bilgiler doğrultusunda Super Mario Run, daha şimdiden 3.5 milyon kez indirildi. İlk gün ise büyük bir rekora imza attı. 3 milyon cihaza yüklenmiş olup bu inanılmaz rakamın sadece Amerika'da olduğunu söylemeden geçmeyelim.

İlk gün 900 bin kişiye ulaşan Pokemon GO'nun bu sayısından sonra 3 milyonu gördük. Yani anlayacağımız Super Mario Run, oyunu resmen Pokemon Go'yu üçe katladı. Dünya genelindeki sayıya hala ulaşmış değiliz. Apple ve Nintendo'dan rakamlar gelmeden ne kadar indirildiği ile ilgili bir sayı vermemiz mümkün değil.

İlk üç bölümü ücretsiz olarak sunulan oyunun diğer bölümlerini oynamak için 27 TL ödeme yapmanız gerekiyor. iPhone ve iPad için piyasaya sürülen Super Mario Run'u indirdiniz mi?

Super Mario Run'u ücretsiz olarak indirmek için buraya TIKLAYINIZ.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.