Twitter'da Fotoğraflara Sticker Özelliği Geliyor!

Twitter'da artık aradığınız fotoğrafa Sticker'lar ekleyebileceksiniz...

Twitter’ın bugün duyurmuş olduğu yenilik, önümüzdeki haftalarda tüm iOS ve Android kullanıcılarına sunulacak. Eğer Snapchat’ten fotoğraflarınızı bu şekilde süslemeye aşinaysanız Twitter’ın #Stickers özelliği de buna benzer şekilde kullanılıyor. Ekleyeceğiniz bir fotoğrafın altındaki Emoji ikonuna dokunup açılan sticker’lardan birini fotoğrafınıza istediğiniz şekilde (kaydırarak ya da büyütüp küçülterek) ekleyebiliyorsunuz. Bir fotoğrafta birden fazlasınıda kullanmanız mümkün.

Twitter, özelliğin ilk zamanda halihazırda kullanmakta olduğunuz yüzlerce emojiye, aksesuara ve Twitter tarafından hazırlanan sticker’lara erişim sağlayacağını söylüyor. Üzerinde sticker olan bir fotoğrafı tweet’lediğinizde ise görseliniz Twitter’da otomatik olarak sticker’a göre endeksleniyor.

Hashtag’lerle aynı işlevi gören sticker’ların üzerine tıkladığınızda, aynı sitcker’ın yer aldığı diğer kullanıcılara ait tweet’leri görüyorsunuz. Bu sayede sticker’ların nasıl kullanıldığını görebiliyor, aynı zamanda eğlenceli içeriği görmek için zaman akışınıza gelmesini beklemek zorunda kalmayacaksınız. #Sticker’lar bu sayede Twitter’da kullanıcı etkileşimi belirgin bir şekilde arttırmaları mümkün.

Peki siz Twitter'ın aranan fotoğraflara Sticker özelliğini nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.