Ünlü Ressam Bob Ross Artık Oyunda!

Bob Ross hatırlıyor musunuz? Amerikan ressam ve TV sunucusu olan kendi gösterisi "Resim Sevinci" boyama öğretilen görüntüleyici olan..

Ünlü ressam Bob Roos'un MOBA türünde oyun hazırlandı. Yumuşak sesiyle bilinen ünlü ressam için Hi-Rez Studios tarafından Smite geliştirildi. Bob Ross tanrılarla savaş yapmak üzeredir. Boyama Keyfi afro ve perma onun yumuşak bir sesle, tanınan ev sahibi, "mutlu küçük ağaçlar" Hi-Rez Studios mitoloji temalı MOBA oyunuyla geliyor. Her ne kadar 80'li ve 90'lı yılların başında yayınlanan Joy of Painting ve Ross 1995'te lenfoma nedeniyle öldüyse de, geride kalan sanatçı, Twitch sayesinde oyun topluluğunda ikinci bir şöhrete sahiptir.

Hi-Rez Studios tarafından geliştirilmiş olan Smite oyunu önümüzdeki haftalarda ilginç bir konukla gelecek. Mitolojik tanrıların bulunduğu savaşların olduğu MOBA türü oyun Smite, üçüncü şahıs kamerası kullanmasıyla ön plana çıkıyor. Oyunun bir diğer sevilen kahramanız ise Svyvanus için sıra dışı bir kostüm geliyor olup beraberinde dev ağacın tepesine Bob Ross çıkıyor olup fırça darbeleriyle doğayı korumak için mücadele ediyor. Sevilen ünlü ressam Bob Ross için hazırlanmış olan bu özel kostümün tanıtım videosu aşağıda yer almaktadır.

Peki siz MOBA tarzı oyunlar seviyor musunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.