Xiaomi 12 serisinin çıkış tarihi netleşiyor

Xiaomi 12 serisinin ne zaman çıkacağı hala merakla bekleniyor

Huawei'nin Çin devleti ile doğrudan bağlantısı olduğu için kara listeye alınmasının ardından sahne alan şirketlerden biri de Xiaomi oldu. Bu süreçte ilk etapta Çin pazarında hakimiyet kuran firma, daha sonra küresel ölçekte başarılı çalışmalara imza attı. Canalys raporlarına göre bugün itibarıyla dünyanın en büyük akıllı telefon üreticisi konumunda.

Bu doğrultuda firma, yeni ürünlerini kullanıcıların beğenisine sunmak için çalışmalarına devam etmektedir. Bir süredir özellikle Xiaomi 12 serisi ile ilgili çeşitli bilgiler ortaya çıkıyor. Son olarak dizinin yayın tarihiyle ilgili yeni iddialar geldi.

MIUI 13 alan ilk Xiaomi telefonlar ortaya çıktı!

MIUI 13 alacak telefonların listesi sızdırıldı! İşte güncellemeden yararlanacak şanslı Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri...

Xiaomi 12, 16 Aralık'ta çıkış yapabilir
Herhangi bir aksilik olmazsa Xiaomi 16 Aralık'ta yeni bir lansmana ev sahipliği yapacak. Şu ana kadar hangi ürünlerin sergileneceği konusunda net bir bilgi bulunmasa da, geçtiğimiz günlerde gelen yeni bilgiler de etkinlikte Xiaomi 12 modelinin tanıtılacağı yönünde. Aksine, dizinin diğer üyeleri için daha ileri bir tarih belirtilir.

Hatırlanacağı üzere akıllı telefon, yüksek yenileme hızlarına ve 2K çözünürlüğe sahip bir AMOLED panele sahip. İşlemci tarafında ise bir adet 3.09 GHz Cortex-X2, iki adet 2.50 GHz ve dört adet 1.79 GHz hızında çalışan çekirdekler içeren Snapdragon 8 Gen1 (Snapdragon 898) bulunuyor.


Ayrıca 50 Megapiksel ana kamera da dahil olmak üzere üçlü kamera kurulumu ile gelen cihaz, 120W hızlı şarj ve 50W kablosuz şarj desteğine sahip 5.000 mAh bataryadan güç alıyor.

Aynı zamanda dört saat sürmesi beklenen etkinlik, tek sürpriz Xiaomi 12 olmayabilir. İddiaya göre kullanıcıların merakla beklediği MIUI 13 versiyonu ve yeni katlanabilir telefonu da bu fuarda tanıtılacak. Etkinlik. Yeni sürümü alan ilk modeller de açıklandı:

Xiaomi Mi MIX4
Xiaomi Mi 11
Xiaomi Mi 11 Pro
Xiaomi Mi 11 Ultra
Xiaomi Mi 11 Lite
Xiaomi Mi 10S
Redmi K40
Redmi K40 Pro
Redmi K40 Pro Plus
Son olarak yukarıda verdiğimiz bilgilerin sadece bir iddia olduğunu belirtelim. Bu nedenle 16 Aralık'taki etkinlikte hangi ürünlerin tanıtılacağı konusunda kesin bir şey söylemek çok zor.