YouTube'da Anlık Mesajlaşma Devri!

Popüler video servisi olan YouTube bilindiği gibi son zamanlarda düşüşe geçti. Bunun düzelmesi adına pek çok hamle yapan YouTube'un yeni numarası: Anlık Mesajlaşma!

Son zamanlarda pek çok alana yönelen YouTube son zamanlarda yaşadığı kötü gidişe dur demek için elinden geleni yapıyor. YouTube'un duyurduğu son yeni özellikte kullanıcıların YouTube üzerinden anlık mesajlaşma servisi.

YouTube'un bu yeni özelliği devreye sokmasında ki amacıda YouTube'u kullanan kullanıcıların arasında ki etkileşimi arttırıp kullanıcıların YouTube üzerinde daha çok vakit harcamalarını sağlamak. YouTube bilinidği gibi daha öncelerden de videoların linklerinin kopyalanıp diğer uygulamalar kullanılarak kişilere paylaştırılabiliyordu.

Kullanıcıların da çok zaman öncesinden istediği bu özellik sonunda YouTube'a geldi gelmesine ancak bu özellik YouTube bu özelliği şimdilik belli kullanıcılar ile birlikte test ediyor. Bu test aşaması başarılı tamamlanırsa YouTube'un bu özelliği çok daha yakın sürede kullanıcılarla buluştuacak. Bakalım YouTube'un bu özelliği ne zaman devreye girecek.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?