ZTE Kendi Sanal Gerçeklik Gözlüğünü Tanıttı!

Çin'in büyük teknoloji firmalarından birisi olan ZTE' diğer teknoloji firmalarından geri kalmamak adına kendi sanal gerçeklik gözlüğünü tanıttı. İşte tüm detaylar!

Çin'in uygun fiyatlı yüksek kaliteli ve özelliklere sahip akıllı telefon üreticisi olan ZTE yeni amiral gemisi olan Axon 7 modelini tanıtttı. ZTE yeni amiral gemisini tanıttıktan sonra kullanıcılara bir sürpriz yaparak diğer firmalarında tanıtmış olduğı sanal gerçeklik gözlüğünü duyurdu.

ZTE'nin ZTE VR adını verdiği bu sanal gerçeklik gözlüğü Google'ın duyurmuş olduğu ve ilerleyen süreçte her sanal gerçeklik gözlüğü tarafından desteklenmesi beklenen Daydream ile de tamamen uyumlu.

ZTE'nin sanal gerçeklik gözlüğü olan ZTE VR'ın özelliklerine gelecek olursak 9 eksenli jiroskopuyla çok daha isabetli hareket ve kafa takibi yapabilen ZTE VR'ın gecikme süresi ise 18 milisaniye. ZTE'nin açıklamasına göre ZTE VR'ın bu düşük gecikme süresi kullanıcıların en etkili sanal gerçeklik deneyimi yaşamalarına imkan tanıyacak.

ZTE VR'da ayrıca özel bir dokunmatik alan, yakınlaştırma ve uzaklaştırma tuşları bulunurken ayrıca ZTE VR'da ses kontrol için tuşlarda unutulmamış. USB-C bağlantısı üzerinden Axon 7 ile bağlantı kurulabilen ZTE VR'ın ne zaman ve nasıl bir fiyat etiketiyle satışa çıkacağı ise bilinmiyor.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?